Бабанова, Олена ІгорівнаБабанов, Ігор Геннадійович2015-03-252015-03-252015Бабанова, О. І. Дослідження впливу конструктивних елементів сховищ на процес зберігання молочних продуктів / О. І. Бабанова, І. Г. Бабанов // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 121-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19877При використанні сучасного високопродуктивного обладнання необхідно зберегти природні властивості молока та виробити молочні продукти, в яких бизбереглись в максимальній кількості вітаміни, мінерали та інші корисні речовини для організму людини. When using modern high-performance equipment necessary to preserve the natural properties of milk and dairy produce, which byzberehlys the maximum amount of vitamins, minerals and other nutrients for the human body.otherмолочні продуктипроцес зберіганнязберігання продуктівdairy productsstorage processstorage productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження впливу конструктивних елементів сховищ на процес зберігання молочних продуктівOther