Дослідження впливу конструктивних елементів сховищ на процес зберігання молочних продуктів - Бабанова, Олена Ігорівна; Бабанов, Ігор Геннадійович (My University, 2015)
При використанні сучасного високопродуктивного обладнання необхідно зберегти природні властивості молока та виробити молочні продукти, в яких бизбереглись в максимальній кількості вітаміни, мінерали та інші корисні речовини для організму людини. When using modern high-performance equipment necessary to preserve the natural properties of milk and dairy produce, which byzberehlys the maximum amount of vitamins, minerals and other nutrients for the human body.
Keywords: молочні продукти; процес зберігання; зберігання продуктів; dairy products; storage process; storage products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв