Моделювання віброударного масажування м'яса - Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2012)
Досліджено механізм тендеризаціїї м'ясних виробів, приведено математичні моделі руху шматка м'яса у вібромасажері. Аналітично показано шляхи зміни режимів масажування для оптимізації технологічного процесу виготовлення солоних (делікатесних) м'ясних продуктів. The mechanism tenderyzatsiyiyi meat products, The mathematical model of motion of a piece of meat in the Vibro. Analytical shown how to change massaging modes to optimize the process of manufacture of salt (delicious) meat products.
Keywords: солоні (делікатесні) м'ясні продукти; масажування м'яса; моделювання руху м'яса; вібромасажери; meat massaging; meat motion modeling; vibromassagers; salted (delicacy) meat products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції