Економічні аспекти використання продуктів оздоровчого харчування - Сімахіна, Галина Олександрівна; Яцунь, Олександр Михайлович; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2001)
Розглянуто перспективи формування індустрії здорового харчування в Україні. Рассмотрены перспективы формирования индустрии здорового питания в Украине.
Keywords: економічні аспекти; экономические аспекты; economic aspects; продукти оздоровчого харчування; продукты оздоровительного питания; health food products; функціональний інгредієнт; функциональный ингредиент; functional ingredient; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології оздоровчих продуктів