Сімахіна, Галина ОлександрівнаЯцунь, Олександр МихайловичЧагайда, Андрій Олегович2014-06-262014-06-262001Сімахіна, Г. О. Економічні аспекти використання продуктів охдоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, О. М. Яцунь, А. О. Чагайда // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 10, Ч. 1. - С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15673Розглянуто перспективи формування індустрії здорового харчування в Україні. Рассмотрены перспективы формирования индустрии здорового питания в Украине.uk-UKекономічні аспектиэкономические аспектыeconomic aspectsпродукти оздоровчого харчуванняпродукты оздоровительного питанияhealth food productsфункціональний інгредієнтфункциональный ингредиентfunctional ingredientкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівЕкономічні аспекти використання продуктів оздоровчого харчуванняThesis