Рішення питань доказової хімії засобами інформаційних технологій - Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна (My University, 2015)
Дана робота має за мету запропонувати рішення питань доказової хімії засобами інформаційних технологій This work aims to propose a solution for the issues of evidence-based chemicals by means of information technology
Keywords: рівняння матеріального балансу; пакет MathCAD; математичні методи; material balance equation; mathematical methods; package MathCAD; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки