Вернигора, Олена ОлександрівнаБойченко, Марія СтаніславівнаСтрашинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь Миколайович2017-12-222017-12-222017Вернигора, О. О. Використання бобів нуту в технології м'ясомістких консервів / О. О. Вернигора, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Програма та тези матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції, 7-8 листопада 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26438Консерви характеризуються зручністю в приготуванні і транспортуванні, мають високу енергетичну цінність та тривалий термін зберігання. Для організму людини м’ясо-рослинні консерви є важливим джерелом жиру і білкових речовин. Великого значення набуває використання рослинних добавок у м’ясних консервах, які містять в собі велику кількість поживних речовин, вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон, які впливають на процес травлення. Canned characterized by ease of preparation and transportation, have a high energy value and long shelf life. For the human body cereal canned food is an important source of fat and protein. Great importance is the use of herbal supplements in canned meat, which contain large amounts of nutrients, vitamins, minerals and fiber that influence digestion.uk-UKм’ясні продуктиконсервибіологічна цінністькомбіновані продуктиmeat productscanned foodbiological valuecombined productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання бобів нуту в технології м'ясомістких консервівThesis