Дослідження впливу конструкції транспортнох системи на процеси масообміну в естракторі - Люлька, Дмитро Миколайович; Серьогін, Олександр Олександрович; Санов, Валерій Миколайович (My University, 2003)
Транспортна система дифузійного апарату, як відомо, відіграє важливу роль в процесі екстракції. За допомогою неї стружка транспортується назустріч екстрагуючій рідині. Transport system diffusion apparatus as known to play an important role in the process of extraction. With the help of her chips transported toward the extracting fluid.
Keywords: транспортна система; transport system; масообмін; mass transfer; екстрактор; extractor; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра електропостачання і енергоменеджменту