Роглєв, Йосип ЙосиповичДоценко, Віктор Федорович2014-11-282014-11-282014Роглєв, Й. Й. Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах / Й. Й. Роглєв, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 643.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18778Подовження терміну зберігання харчових продуктів є актуальною проблемою сьогодення. Вироби з пшеничного борошна в порівнянні з іншими харчовими продуктами мають незначний термін зберігання, а їх свіжість є одним з основних показників якості . Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. Extending the shelf life of food is an urgent problem present. Products made of wheat flour compared with other food products have little shelf life, and their freshness is one of the main indicators of quality. One way to solve this problem is freezing the dough semis.otherхарчові продуктипшеничне борошнонапівфабрикатиfood productswheat floursemi-finished productsкафедра готельно-ресторанної справиКонструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатахOther