Застосування електронних таблиць для розрахунку кута нахилу самопливного транспорту - Харченко, Євген Іванович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна; Листопад, Володимир Васильович (My University, 2017)
В статті наведено математичний апарат розрахунку фактичного кута нахилу самопливного транспорту та приклад його застосування для програмного забезпечення MS Excel. The article presents a mathematical device for calculating the actual angle of inclination of a self-powered vehicle and an example of its use for MS Excel software.
Keywords: самопливний транспорт; self-propelled transport; кут нахилу; tilt angle; проектування; design; кафедра технології зберігання і переробки зерна