Тракало, Тетяна ОлександрівнаЯнюк, Тетяна ІванівнаЛевіщенко, Марина Миколаївна2021-06-142021-06-142021Тракало, Т. О. Дослідження сухої кукурудзяної після спиртової барди / Т. О. Тракало, Т. І. Янюк, М. М. Левіщенко / М. М. Левіщенко Т. О. Тракало, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34529Післяспиртова барда є побічним продуктом спиртового виробництва. Для спиртового виробництва барда є проблемою, тому що це відходи, котрі потрібно утилізувати. Якщо ж розглянути після-спиртову барду як сировину для виробництва кормових сумішей та комбікормів – то вона є вагомою складовою, як з точки зору кормової цінності, так, і з точки зору економічної ефективності. Post-alcoholic bard is a by-product of alcohol production. For Bard's alcohol production is a problem because it is a waste that is needed utilize. If we consider the post-alcohol bard as a raw material for production feed mixtures and compound feeds - it is an important component, both in terms of fodder value, yes, and in terms of economic efficiency.otherкафедра технології зберігання і переробки зерназернобардаспиртсировинакормгодівляякістьfeedalcoholbardrawfeedДослідження сухої кукурудзяної після спиртової бардиThesis