Дослідження сухої кукурудзяної після спиртової барди - Тракало, Тетяна Олександрівна; Янюк, Тетяна Іванівна; Левіщенко, Марина Миколаївна (My University, 2021)
Післяспиртова барда є побічним продуктом спиртового виробництва. Для спиртового виробництва барда є проблемою, тому що це відходи, котрі потрібно утилізувати. Якщо ж розглянути після-спиртову барду як сировину для виробництва кормових сумішей та комбікормів – то вона є вагомою складовою, як з точки зору кормової цінності, так, і з точки зору економічної ефективності. Post-alcoholic bard is a by-product of alcohol production. For Bard's alcohol production is a problem because it is a waste that is needed utilize. If we consider the post-alcohol bard as a raw material for production feed mixtures and compound feeds - it is an important component, both in terms of fodder value, yes, and in terms of economic efficiency.
Keywords: кафедра технології зберігання і переробки зерна; зерно; барда; спирт; сировина; корм; годівля; якість; feed; alcohol; bard; raw; feed