Рідкоус, Володимир Васильович2019-06-032019-06-032018Рідкоус, В. В. Визначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методом / В. В. Рідкоус // Наукові праці НУХТ. - 2018. - Т. 24, № 4. - С. 178-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29417Доведена можливість використання аналітичних розрахунків і рефрактометричних вимірювань для експрес-методу знаходження вмісту етилового спирту і дійсного екстракту у зброджуваному суслі при визначенні бродильної активності дріжджів. The possibility of application of refraction method and analytical calculations for the purpose of determination of ethanol and real extract content in the fermented wort during determination of fermentative activity of yeasts has been.uk-UKбродильна активність дріжджіветиловий спиртдійсний екстрактпоказник коефіцієнта заломлення світларефрактометричний методfermentative activity of yeastsethanolreal extractindex of light refractionrefractometryкафедра готельно-ресторанної справиВизначення бродильної активності дріжджів по спирту і екстракту рефрактометричним методомArticle