Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2018-04-112018-04-112017Медвідь, І. М. Шляхи покращення якості безглютенового хліба / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали V Міжнародної наук.-практ. конф., 7 грудня 2017 р. – Львів : Видавництво «Растр-7», 2017. - С. 163-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26942Проведено аналіз напрямів покращення структурно-механічних показників якості безглютенового хліба. Встановлено доцільність використання амілолітичних ферментів для підвищення якості хліба для хворих для целіакію.uk-UKцеліакіяглютенбезглютенова дієтахлібгідроколоїдиферментицелиакиябезглютеновая диетахлебферментыгидроколлоидысeliac diseaseglutengluten-free dietbreadhydrocolloidsenzymesкафедра готельно-ресторанної справиШляхи покращення якості безглютенового хлібаThesis