Масліков, Максим МихайловичЗахарченко, К. С.Козоріз, В. С.2014-05-062014-05-062012Масліков М. М. Визначення кріоскопічної температури сумішей морозива / М. М. Масліков, В. С. Козоріз, К. С. Захарченко // Сталий розвиток і штучний холод : матеріали міжнародної наук.-практ. конференції, 8-10 жовтня 2012 р. – Херсон : Гринь Д. С. - 2012. – С. 192-196.978-966-2660-56-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14227За допомогою розробленої установки визначено кріоскопічні температури сумішей морозива класичних та нових видів за модифікованою методикою. Доведено необхідність застосування безпосереднього вимірювання кріоскопічної температури сумішей морозива через значні розбіжності у значеннях, розрахованих за різними методиками. Cryoscopic temperatures of ice cream mixes classical and new types defined using the developed installation with the modified procedure. The need for direct measurement of ice cream mixtures cryoscopic temperature proved due to significant differences in the values calculated by traditional techniques.uk-UKморозивовизначеннякріоскопічнатемператураice-creamdeterminationcryoscopictemperatureкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВизначення кріоскопічної температури сумішей морозиваArticle