Абовян, Софія ОлегівнаІванишина, Катерина МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2020-04-062020-04-062020Абовян, С. О. Сріблястий карась як сировина для напівфабрикатів / С. О. Абовян, К. М. Іванишина, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30991В тезах розглянуто можливість використання сріблястого карася як сировину для напівфабрикатів За даними хімічного складу встановлено можливість направлення карася сріблястого довжиною незалежно від сезону його вилову на отримання ферментованого фаршу. The thesis considers the possibility of using silver crucian as a raw material for semi-finished products According to the chemical composition, the possibility of directing the crucian silver length, regardless of the season of its capture to obtain fermented mince.сріблястий карасьнапівфабрикатифаршsilver cruciansemi-finished productsminced meatкафедра технології консервуванняСріблястий карась як сировина для напівфабрикатівThesis