Наскрізна Зd-технологія АСКОН для машинобудування - фундамент конкурентоспроможності бізнесу - Пащенко, Богдан Сергійович; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Наскрізна 3D - технологія АСКОН забезпечує автоматизацію всіх етапів і процесів конструкторсько-технологічної підготовки виробництва, починаючи від створення варіантів компонування нового виробу і закінчуючи передачею документації у виробництво або зовнішньому замовнику. Through 3D - ASCON technology provides automation of all stages and processes of design and technological preparation of production, from creating a new layout options and product transfer documents ending in the production or external customers.
Keywords: машинобудування; конкурентоспроможність; 3D друк; engineering; competitiveness; 3D printing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв