Мотивація персоналу на підприємствах харчової промисловості - Іванов, Олександр Андрійович (My University, 2017)
Ефективність діяльності підприємств харчової промисловості значною мірою визначається досконалістю й обґрунтованістю механізму управління підприємством, тобто сукупністю засобів і методів управління. Механізм управління передбачає постановку цілей, контроль за виконанням завдань, запровадження стандартів виконання роботи й оцінювання результативності, побудову ефективної системи мотивації персоналу.Функція мотивації - це внутрішній двигун системи управління персоналу на підприємствах харчової промисловості в сучасних ринкових умовах його функціонування.
Keywords: економіка; система; підприємство; мотивація; economy; system; enterprise; motivation; кафедра економіки і права