Використання віртуальних лабораторій при вивченні процесів і апаратів харчових виробництв - Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович (My University, 2016)
В роботі проведено обгрунтування застосування комп'ютерних технологій в навчальному процесі. Винесені пропозиції щодо вдосконалення проведення лабораторного практикуму шляхом використання віртуальних лабораторних робіт. In the work the justification of application of computer technologies in the educational process has been carried out. Made a proposal for the improvement of laboratory workshop by using virtual labs.
Keywords: віртуальна лабораторія; комп’ютерні технології; навчання; virtual lab; computer technology; education; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв