Марчук, Олеся Петрівна2024-07-192024-07-192024Марчук, О. П. Проєкт кондитерського підприємства з організацією виробництва борошняних кондитерських виробів м’якої групи у м. Жашків Черкаської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марчук Олеся Петрівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2024. – 111 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44162ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівтортдрібноштучні бісквітні виробиавтоматизована лініянапівфабрикатиначинкаПроєкт кондитерського підприємства з організацією виробництва борошняних кондитерських виробів м’якої групи у м. Жашків Черкаської областіOther