Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко» - Ольшевська, Марія Андріївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2019)
В роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.
Keywords: прийняття рішень; планування виготовлення; управління виробництвом; макаронне виробництво; decision making; production planning; production management; macaroni production; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки