Ольшевська, Марія АндріївнаГрибков, Сергій Віталійович2019-06-062019-06-062019Ольшевська, Марія Андріївна Аналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко» / М. А. Олшевська, С. В. Грибков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. - С. 436.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29571В роботі проведено аналіз методів прийняття рішень, які можуть бути використанні при управлінні виробництвом макаронного підприємства. The paper analyzes decision-making methods that can be used in the management of pasta production.uk-UKприйняття рішеньпланування виготовленняуправління виробництвоммакаронне виробництвоdecision makingproduction planningproduction managementmacaroni productionкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиАналіз методів прийняття рішень при управлінні виробництвом макаронного підприємства ТОВ «Продеко»Thesis