Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку ринку кондитерських виробів - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2018)
В роботі досліджено тенденції розвитку ринку кондитерських виробів України. Визначено перспективи завоювання міжнародних ринків збуту вітчизняними кондитерськими підприємствами. The paper investigates trends in the development of the confectionery market in Ukraine. The prospects of gaining international markets by domestic confectionery enterprises are determined.
Keywords: кафедра економіки і права; розвиток; development; кондитерські вироби; confectionery