Перспективи розвитку винних готелів в південному регіоні України - Шолудько, Ю. В.; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2013)
У тезах аргументована можливість і доцільність розвитку винного туризму в Причорноморському регіоні України.
Keywords: винний туризм; wine tourism; кафедра готельно-ресторанної справи