Юрчак, Віра Гаврилівна2013-03-182013-03-182003Юрчак, В. Г. Роль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак // Харчова промисловість. – 2003. – № 2. ‒ С. 7–10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6836Показано, що існуюча термінологія щодо сировини і добавок у макаронному виробництві є недосконалою. Запропоновано класифікую сировини для макаронних виробів та охарактеризовано роль окремих її видів. Показано, що для поліпшення якості макаронних виробів та створення виробів профілактичного призначення актуальним є використання сировини нетрадиційних видів і харчових добавок. It is shown that the present terminology concerning used raw materials and additives for macaroni is imperfect. Proposed a classification of raw materials for the pasta and be characterized his role of individual species. It is proved that current is the use of non-conventional raw materials and food additives that improve the quality of the pasta and allow you to create products for preventive.uk-UKмакаронні виробитерміни та визначеннякласифікація сировиниполіпшення якостінетрадиційна сировинаmacaroni productsterms and definitionsclassification of raw materialsimprovement of the qualitynon-traditional raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРоль нетрадиційної сировини і добавок у макаронному виробництвіArticle