КашпуровськаОсейко, Микола ІвановичРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302020Кашпуровська, Т. Фізико-хімічні характеристики ліпідних екстрактів / Т. Кашпуровська, М. Осейко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 325.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39581Ліпідні екстракти місять ліпіди, вільні жирні кислоти, які можуть окислюватись, забарвлюючі екстракт речовини та потребують рафінування. Lipid extracts contain lipids, free fatty acids that can be oxidized, coloring the extract and require refining.otherwoolвовнавіскwaxмісцелаmisselaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФізико-хімічні характеристики ліпідних екстрактівThesis