Меркушкіна, Олександра Павлівна2021-09-222021-09-222021Меркушкіна, О. П. Дослідження процесу осадження білків молока коагулянтом «Kombucha» з впровадженням результатів в технологію м'якого сиру у цеху по виробництву молочно-білкової продукції потужністю переробки молока 88 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Павлівна Меркушкіна ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 108 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35497otherсир м’якийосадження білків молокакоагуляціякоагулянт "Kombucha"кафедра технології молока і молочних продуктівДослідження процесу осадження білків молока коагулянтом «Kombucha» з впровадженням результатів в технологію м'якого сиру у цеху по виробництву молочно-білкової продукції потужністю переробки молока 88 т за добуOther