Электроосмотическая проницаемость ультрафильтрационной мембраны УАМ-150 - Головашин, Владислав Львович; Ворожейкин, Ю. А.; Змиевский, Юрий Григорьевич (My University, 2012)
Досліджено електроосмотичну проникність ультрафільтраційних мембран УАМ-150. Исследовано электроосмотическую проницаемость ультрафильтрационных мембран УАМ-150. Investigated electroosmotic permeability of ultrafiltration membranes UAM-150.
Keywords: ультрафільтрація; ультрафильтрация; ultrafiltration; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування