Склад суфле молочно-рослинного (Патент на корисну модель № 139504) - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович (My University, 2020)
Склад суфле молочно-рослинного містить молочно-білкову основу, рослинний наповнювач. Як молочно-білкову основу застосовують дефростований сир кисломолочний нежирний або з масовою часткою жиру від 2 до 18 %. Як рослинний наповнювач - моркву та броколі у співвідношенні 1:1. Додатково використовують концентрат сироваткових білків та яйця курячі.
Keywords: суфле; концентрат сироваткових білків; овочевий наповнювач; souffle; whey protein concentrate; vegetable filler; кафедра технології молока і молочних продуктів