Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичВашека, Оксана МиколаївнаЯнчик, Марія ВолодимирівнаДраненко, Оксана ВолодимирівнаСтахурська, Лілія Вацлавівна2018-05-102018-05-102016Патент 112245 UA, МПК А23 G 3/00. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05668; заявл. 26.05.2016; опубл. 12.12.2016, Бюл. № 23, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27311Корисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.uk-UKкондитерський напівфабрикатпорошок із банануconfectionery semi-finishedbanana powderкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112245 UA)Other