Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112245 UA) - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна (My University, 2016)
Корисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.
Keywords: кондитерський напівфабрикат; порошок із банану; confectionery semi-finished; banana powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції