Соціальні мережі в науковій роботі - Сологуб, Сергій Іванович (My University, 2023)
Навчальний посібник присвячено вивченню та практичному засвоєнню основних прийомів роботи з науковими та діловими соціальними мережами та вивченню їх інтеграції в інші програмні продукти, а також навичкам наукового спілкування та побудови мережі контактів для організації співпраці учасників освітнього процесу з використанням інформаційних технологій. Навчальний посібник розроблено на кафедрі інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Призначено для широкого кола науковців, аспірантів, викладачів, науково-технічних працівників, професійна діяльність яких пов’язана з публікаціями наукових робіт та проведенням досліджень з використанням інноваційних інформаційних підходів. Рекомендується для використання в системі підвищення кваліфікації користувачів ПЕОМ. The study guide is devoted to the study and practical mastering of the basic methods of working with scientific and business social networks and the study of their integration into other software products, as well as the skills of scientific communication and building contacts to organize cooperation between participants in the educational process using information technology. The study guide was developed at the Department of Informatics and Computer Engineering of the Postgraduate Education Institute of the National University of Food Technologies. It is intended for a wide range of scientists, graduate students, teachers, scientific and technical workers whose professional activities are related to the publication of scientific papers and research using innovative information approaches. Recommended for use in the advanced training system for PC users.
Keywords: соціальні мережі; контакти; профіль; публікації; social networks; contacts; profile; publications