Тракало, Тетяна ОлександрівнаУлянич, Іван ФедоровичШаповаленко, Олег Іванович2014-07-142014-07-142014Янюк, Т. Волого-теплова обробка зернової сировини / Т. І. Янюк, І. Ф. Ульянич, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 263-265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16105При екструзії під дією температури і тиску відбувається глибоке перетворення структури і властивостей поживних речовин, що дозволяє виробляти високоякісний продукт. In extrusion under temperature and pressure, the deep transformation of the structure and properties of nutrients to produce a high quality product.uk-UKзернова сировинаекструзіяволого-теплова обробкаwet-heat treatmentgrain rawextrusionкафедра технології зберігання і переробки зернаВолого-теплова обробка зернової сировиниOther