Романовська, ОльгаПоп, Тетяна2014-07-112014-07-112014Романовська, О. Визначення якості пророщеного зерна пшениці / Ольга Романовська, Тетяна Поп // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 246-247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16089Якість зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі, за всіма показниками вища порівняно з нативним зерном. Quality wheat, sprouted in a solution of sea salt, all indicators is higher compared to the native grain.uk-UKзерно пшеницінативне зернопророщене зерноwheatnative seedgerminated seedsВизначення якості пророщеного зерна пшениціOther