Підходи до визначення концепції корпоративної соціальної відповідальності - Тур, Олеся Василівна (My University, 2017)
Розглянуто п’ять основних підходів до розуміння концепції корпоративної соціальної відповідальності: інструментальний; з позиції політичного впливу; з позиції соціальних вимог; з позиції етики; комбінованій. Five main approaches to understanding the concept of corporate social responsibility are considered: instrumental; from the standpoint of political influence; from the standpoint of social requirements; from the standpoint of ethics; combined.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; соціальна корпоративна відповідальність; концепції соціальної корпоративної відповідальності; social corporate responsibility; concepts of social corporate responsibility