Бондаренко, Т. М.Харченко, Євген ІвановичПерегуда, Микола Антонович2015-09-082015-09-082011Бондаренко, Т. М. Борошно квасолі лабораторного помелу / Т. М. Бондаренко, Є. І. Харченко, М. А. Перегуда // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 6. – С. 41-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21614В статті наведено результати дослідження подрібнення квасолі в молотковій дробарці та вальцьовому верстаті. Показано гранулометричні характеристики продуктів подрібнення при різній крупності насіння. In clause results of research of crushing of a string bean in hammer mill to a crusher and roller mill tool are resulted. Are shown granulometric characteristics of products at different coarse seeds.otherподрібненнявологістьвихід борошнаcrushinghumidityoutput of a flourкафедра технології зберігання і переробки зернаБорошно квасолі лабораторного помелуArticle