Борошно квасолі лабораторного помелу - Бондаренко, Т. М.; Харченко, Євген Іванович; Перегуда, Микола Антонович (My University, 2011)
В статті наведено результати дослідження подрібнення квасолі в молотковій дробарці та вальцьовому верстаті. Показано гранулометричні характеристики продуктів подрібнення при різній крупності насіння. In clause results of research of crushing of a string bean in hammer mill to a crusher and roller mill tool are resulted. Are shown granulometric characteristics of products at different coarse seeds.
Keywords: подрібнення; вологість; вихід борошна; crushing; humidity; output of a flour; кафедра технології зберігання і переробки зерна