Кохан, Олена МиколаївнаМихайлова, Неля ОлексіївнаЮрчук, Людмила Володимирівна2012-04-112012-04-112010Англійська мова : Методичні вказівки до проведення практичних занять для студ. І - II курсів спеціальності «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної фор. нав. / Уклад.: О. М. Кохан, Н. О. Михайлова, Л. В. Юрчук. - К.: НУХТ, 2010. - 28 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/830Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення з лексикою, пов’язаною з технологіями виробництва харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення.Methodological materials are aimed for introducing vocabulary connected with health-improving and preventive products technology.otherосновні продукти харчуванняpreservatives staplesздорове харчуваннябіологічні продуктийогуртфаст фудсікклітковинапастеризаціяпоживні речовинивуглеводиштучні добавкиконсервантиhealthy nutritionbiological productsyoghurtfast foodjuicefiberpasteurizationnutrientscarbohydratesartificialadditivesкафедра іноземних мов професійного спрямуванняМетодичні вказівки до проведення практичних занять для студентів 1-2 курсів спеціальності 6.051701 «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»Article