Фінансовий інструментарій регулювання товарообороту країни - Сотніченко, Олена Антонівна (My University, 2019)
Стаття присвячена особливостям регулювання товарообороту країни за допомогою фінансового інструментарію та роль у цьому процесі податкових інструментів, особливо щодо регулювання зовнішньої та внутрішньої торгівлі. The article is devoted to peculiarities of regulation of the trade of the country with the help of financial tools and role in the process of fiscal instruments, especially in relation to the regulation of foreign and domestic trade.
Keywords: товарооборот; фінансовий інструментарій; податковий інструментарій; непрямі податки; санкції; митний режим; ціна; trade; financial tools; indirect taxes; sanction; price; customs regime; кафедра фінансів