Бойко, Марина ІванівнаПодобій, Олена Валеріївна2019-04-242019-04-242016Бойко, М. Перспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловості / Марина Бойко, Олена Валеріївна Подобій // Актуальні проблеми хімії і хімічної технології : матеріали II Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 - 23 листопада 2016 р. - К. : НУХТ, 2016. - С. 339-340https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29168uk-UKприродні ароматизаторикосметична промисловістьсмакароматnatural flavorscosmetic industryflavoraromaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівПерспектива використання ароматизатора м’яти перцевої у харчовій та косметичній промисловостіThesis