Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКосоголова, Людмила ОлексіївнаБезусов, Анатолій Тимофійович2014-06-122014-06-122005Левківська, Т. М. Зміни β-каротину при виробництві морквяного порошку / Т. М. Левківська, Л. О. Косоголова, А. Т.Безусов // Харчові технології : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 12-14 жовтня 2005 р. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – С. 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15004Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.uk-UKβ-каротинбланшуванняконвективне сушінняморквяні вичавкиβ-каротинбланшированиесушкаморковные выжимкиβ-caroteneblanchingdryingcarrot husksкафедра технології консервуванняЗміни каротину при виробництві морквяного порошкуThesis