Зміни каротину при виробництві морквяного порошку - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Косоголова, Людмила Олексіївна; Безусов, Анатолій Тимофійович (My University, 2005)
Досліджено вплив бланшування моркви та сушіння різними способами: конвективне, НВЧ та інфрачервоними променями на ступінь збереження каротину в одержаних порошках.
Keywords: β-каротин; бланшування; конвективне сушіння; морквяні вичавки; β-каротин; бланширование; сушка; морковные выжимки; β-carotene; blanching; drying; carrot husks; кафедра технології консервування