Організація процесу лущення пшениці на млинзаводах різної продуктивності - Єремеєва, Олена Анатоліївна; Ільчук, Віктор Борисович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2013)
В статті наведено організацію технологічного процесу лущення зерна пшениці перед помелом на борошномельних заводах різної продуктивності. In clause it is resulted оrganization technological process of a peeling of grain before grindings at flour-grinding factories of different efficiency.
Keywords: зерно; лущення; борошно; продуктивність; технологічний процес; grain; peeling; flour; efficiency; technological process; кафедра технології зберігання і переробки зерна