Динаміка податкових платежів підприємств молочної промисловості до бюджету України - Арич, Михайло Іванович (My University, 2014)
Досліджуючи загальні тенденції наповнення державного бюджету України, доцільно зауважити, що підприємства молочної промисловості є досить великими суб'єктами наповнення казни держави. Такий аспект аналізу розміру та складу податкових надходжень до бюджету підприємствами молочної промисловості України ще раз підтверджує економічну, політичну та соціальну значимість. Exploring the general trends of state budget of Ukraine, it is expedient to note that the dairy industry is large enough actors filling the treasury of the state. This aspect of the analysis of the size and composition of tax revenue of the dairy industry Ukraine reaffirms economic, political and social significance.
Keywords: державний бюджет; підприємства молочної промисловості; казна держави; state budget; dairy industry; state treasury; кафедра фінансів