Інформаційні технології в консалтинговій діяльності дорадчих служб - Шаповал, Олена Федорівна; Кальна-Дубінюк, Тетяна Прокопівна; Гнідан, Марина Михайлівна; Бас, Оксана Іванівна (My University, 2016)
У статті наведені результати дослідження використання інформаційних технологій в консалтинговій діяльності дорадчих служб з урахуванням умов глобалізаційних та євроінтеграційних процесів ринкової системи. The article dedicated to results of information technologies using in the extension service consulting in conditions of market system globalization and eurointegration.
Keywords: кафедра маркетингу; глобалізація; євроінтеграція; інформаційна технологія; консалтингова діяльність; ринкова система; globalization; eurointegration; information technology; consulting; market system