Ліпєц, Антон АдамовичЧагайда, Андрій ОлеговичБібік, Дмитро Віталійович2014-06-022014-06-022004Деклараційний патент на винахід №65302 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб пробілювання цукру і кристалізації / А. А. Ліпєц, А. О. Чагайда, Д. В. Бібік; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 2003076218; заявл. 04.07.2003; опубл. 15.03.2004, Бюл. № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14742Спосіб пробілювання цукру І кристалізації включає пробілювання цукру цукровмісним розчином і водою і відділенням відтоків. Пробілювання цукру І кристалізації проводиться клеровкою цукру ІІ кристалізації в кількості 2,5-3,0 % до маси утфелю і водою в кількості 0,75-1,25 % до маси утфелю. A method for cleansing the first crystallization sugar involves cleansing the sugar with sugar-containing solution and water and refluxes separation. Cleansing the sugar of the first crystallization being performed with clarification of the sugar of second crystallization in the quantity of 2.5-3.0 % to the mass of massecuite and water in the quantity of 0.75-1.25 % to the mass of massecuite.uk-UKспосіб пробілюванняmethod for cleansingцукорsugarкристалізаціяcrystallizationкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб пробілювання цукру і кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 65302 A)Other