Концепції світових релігій в соціології - Прозор, Роман Сергійович; Поденко, Віктор Петрович (My University, 2014)
Соціологія релігії є галуззю соціології та однією з релігієзнаючих наук. Як наукова дисципліна, вона функціонує в контексті соціологічного знання й інших наук про релігію. Sociology of religion is a branch of sociology and one of relihiyeznayuchyh sciences. As a scientific discipline, it operates in the context of sociological knowledge and other sciences of religion.
Keywords: релігія; соціологія релігії; соціологія; religion; sociology of Religion; sociology; кафедра гуманітарних дисциплін