Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів IІ курсу напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» заочної форми навчання - Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2006)
Методичні вказівки містять контрольні завдання, спрямовані на оцінювання рівня володіння мовою студентами через семестровий контроль рівня лінгвістичних та граматичних умінь в межах опанованого матеріалу згідно програми.

Methodological materials are aimed at assessing the students’ levels of proficiency by term control of students’ lexical and grammatical skills according to the syllabus.
Keywords: економіка; роздрібна торгівля; франшизні операції; аутсорсинг; інфляція; конкуренція; конкуренція; economy; retailing; franchising; outsourcing; inflation; competition; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації