Інклюзивний дизайн як інноваційний напрям соціалізації готельних послуг - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
Джерелами соціальних інновацій є зміни зовнішнього середовища, соціальні проблеми, що повсякчас виникають і які неможливо вирішити за допомогою традиційних методів, а також зміни потреб суспільства і його членів. The sources of social innovation is changing environment, social problems that always arise that can not be solved by traditional methods, and changes needs of society and its members.
Keywords: готельне господарство; інклюзивність; hospitality; inclusive; кафедра туристичного та готельного бізнесу