Використання нетрадиційної лікарської сировини в хлібопекарському виробництві - Євчук, Яна Валеріївна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович (My University, 2014)
Жорсткі реалії конкуренції на ринку змушують виробників розширювати асортимент нової продукції, яка відрізняється від продукції конкурентів. Одним із способів підвищення харчової цінності хліба може бути удосконалення технології виробництва хліба з використанням нетрадиційної рослинної сировини, яка є не тільки джерелом енергії, але і біологічно активних речовин (вітамінів, лімітуючих амінокислот, харчових волокон і мінеральних речовин). Hard realities of market competition forced producers to expand range of new products, which is different from the competition. One of the ways to improve the nutritional value of bread can be improved technology bread production using non-traditional plant material that is not only source of energy, but also biologically active substances (vitamins, limiting amino acids, dietary fiber and minerals).
Keywords: хлібопекарське виробництво; плоди глоду; нетрадиційна лікарська сировина; bakery production; hawthorn; alternative medicinal raw materials; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв