Інноваційний аспект забезпечення продовольчої безпеки України - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Висвітлена роль інновацій в забезпеченні продовольчої безпеки.
Keywords: СОТ; продовольча безпека; інновації (харчова промисловість); кафедра економіки праці та менеджменту