Перець, Анастасія ОлегівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017-04Перець, А. О. Дослідження процесу сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25622В роботі наведені результати попереднього оброблення водою зелені петрушки з різною температурою. Показано як пливає попереднє оброблення зелені петрушки на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing parsley water with different temperatures. Shown as a preliminary treatment of any living thing parsley on dry product quality and duration of the drying process.uk-UKсушінняпопереднє обробленнязелень петрушкиdryingpre-processingparsleyкафедра технології консервуванняДослідження процесу сушіння зелені петрушкиThesis