Перспективи використання заквасок при виробництві хліба - Карпенко, Тетяна Сергіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2013)
Основних напрямків досліджень є виробництво продуктів підвищеної харчової цінності, які призначені для зниження ризику впливу шкідливих речовин, а також для зміцнення захисних функцій організму. Main research areas are production of high nutritional value that are designed to reduce the risk of exposure to harmful substances, and to strengthen the protective functions.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; виробництво хліба; здорове харчування; закваска; leaven; Healthy Eating; bread