Карпенко, Тетяна СергіївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2016-10-042016-10-042013Карпенко, Т. С. Перспективи використання заквасок при виробництві хліба / Т. С. Карпенко, Т. А. Сильчук // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 165-166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24308Основних напрямків досліджень є виробництво продуктів підвищеної харчової цінності, які призначені для зниження ризику впливу шкідливих речовин, а також для зміцнення захисних функцій організму. Main research areas are production of high nutritional value that are designed to reduce the risk of exposure to harmful substances, and to strengthen the protective functions.uk-UKкафедра готельно-ресторанної справивиробництво хлібаздорове харчуваннязакваскаleavenHealthy EatingbreadПерспективи використання заквасок при виробництві хлібаOther