Ресурси Інтернету для професійно орієнтованого навчання іноземної мови - Кохан, Олена Миколаївна (My University, 2013)
У статті розглядаються можливості та ресурси Інтернету для професійно орієнтованого навчання іноземній мові. Сучасний Інтернет пропонує необмежений доступ до інформації, дозволяючи навчати всім видам мовленнєвої діяльності. The article examines the opportunities and resources of the Internet for professional foreign language learning. The Internet offer sun limited access to information, allowing you to teach all kinds of speaking.
Keywords: інтернет-ресурси; професійно-орієнтований підхід; блог; он-лайн навчання; internet resources; professional oriented approach; blog; on-line learning; кафедра іноземних мов професійного спрямування