Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства - Базалук, Лідія Борисівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Розглянуто перспективи застосування QR-кодів у закладах ресторанного господарства.
Keywords: готелі; послуги; конкуренція; QR-коди; hotels; services; competition; QR-codes; кафедра туристичного та готельного бізнесу