Базалук, Лідія БорисівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2020-11-112020-11-112015Базалук, Л. Б. Використання QR-кодів у закладах ресторанного господарства / Л. Б. Базалук, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 399.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32132Розглянуто перспективи застосування QR-кодів у закладах ресторанного господарства.otherготеліпослугиконкуренціяQR-кодиhotelsservicescompetitionQR-codesкафедра туристичного та готельного бізнесуВикористання QR-кодів у закладах ресторанного господарстваThesis