Аналіз результатів виступу студентської збірної команди України з футзалу на чемпіонатах світу в період з 1994 по 2014 рр. - Розпутній, Олександр Петрович (My University, 2016)
Важливою складовою розвитку системи фізичної культури і спорту в Україні є студентський спортивний рух. У провідних країнах світу студентський спорт –основа національної політики, а вагому частину членів збірних команд з різних видів спорту складають студенти. Внаслідок цього розвиток студентського спорту має пріоритетне значення, формуючи резерв для спорту вищих досягнень, популяризації цінностей культури та здорового способу життя у молодіжному середовищі. An important part of development of physical culture and sports in Ukraine is a student sports movement. The leading countries of the world student sports -osnova national policy and a significant part of members of national teams in various sports are students. Consequently, the development of student sport has priority, creating a reserve for top sports achievements, the promotion of cultural values and healthy lifestyles among young people.
Keywords: футзал; збірна команда; чемпіонат світу; futsal; world; championship team; кафедра фізичного виховання