Стадник, Ігор ЯрославовичКовальов, Олександр ВолодимировичШутюк, Віталій ВолодимировичУдворгелі, Лариса Іванівна2012-06-262012-06-262010Стадник, І. Я. Вплив адгезії тіста на процес замішування / І. Я. Стадник, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, Л.І.Удворгелі // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 33. – С. 97-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1861Представлено удосконалення технології замішування при сприянні високоефективного впливу адгезії на процес тісто утворення в тістомісильній камері нової машини дискретної дії. Обґрунтованого лощу контакту адгезиву та складові, формуючі роботу на подолання адгезії і деформації тіста при визначенні критерії, які впливають на процес тісто утворення, відповідно до кожного певного періоду стадії замішування.Presented by improving mixing technology with the assistance of highly impact on the process of adhesion formation in dough dough camera new machine discrete steps. Informed loschu contact adhesives and components forming work to overcome the adhesion and deformation test in determining the criteria that affect the dough formation, according to a certain period of each stage of mixing.uk-UKтісто утворенняадгезіяадгезивсубстратформуючий каналдеформаціяdough formationadhesionadhesivesubstrateforming a channeldeformationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології консервуванняВплив адгезії тіста на процес замішування